malloca dag 1-2

24.03.2013 kl. 23:36 i Reiser - 0 kommentarer

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hei

dette er da 2 dagen i mallorca, kom fram kl.15 omtrent i går,men det tok litt lengre tid en planlagt fordi pappa sin bagasje forsvarnt, etter en lang stund med leting, sa de at den fortsatt var i Barcelona, og at den skulle komme i morgen (dag) . grunne til at jeg ikke har blogget tideligere er at pappa har lånt mace´n så jeg har måtte brukt ipaden, og der hadde jeg ikke bildene mine. I dag har vi vært og kikket rundt, var og gikk på en molo, og så oss rett og slett rundt. Vi spiste også på kinaresturante, og var en tur på badestranda,men badet ikke. I morgen har vi tenkt og sole oss, dra til et shopping senter og litt sånt, kanskje tilog med spa , siden det er inkludert i hotellet,men nå blogges vi !


Tok så ekstremt lang tid og laste opp bilde, så det ble bare et,men om du vill se flere kan du sjekke DENNE  face mappen, og der er alle bildene jeg skulle legge ut :)Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarAne Jing Fjørtoft


Hei...! ♥ Mitt navn er Ane Jing og jeg er født 1.juni 1998. Jeg bor på et bittelite sted i Møre og Romsdal kalt Tingvoll. Jeg skriver om alt fra sminke til klær, shopping og litt om hverdagen min. Håper du liker den!
Kos deg! ♥Siste innlegghits